INFORMACION KONTAKTI 
_______________________________________________________________________________________________


CDO PERSON I INTERESUAR PER MARRJE INFORMACIONI / TERHEQJE DOKUMENTACIONI, DUHET TE DREJTOHET PRANE KANCELARISE SE GJYKATES PER PLOTESIMIN E FORMULARIT PERKATES OSE PASI TA SHKARKOJE (Formulari kerkese per informacion gjendet ne Rubriken "PASQYRA E SHTYPIT") DHE TA PLOTESOJE ATE DUHET TA DERGOJE ME POSTE ELEKTRONIKE NE ADRESEN ELEKTRONIKE TE KOORDINATORES PER TE DREJTEN E INFORMIMIT 

Koordinatorja per te drejten e informimit: Alma ANXHARA (Kancelare)

              email:alma.anxhara@gjykata.gov.al
Tel: ++355695600450

     Orari: E hene - E premte 10:00 - 16:00
________________________________________________________

 Gjykata e Apelit Gjirokaster

   
  Adresa:
"Qafa e Pazarit"
Gjirokaster, Shqiperi

    
Tel/Fax: +355 8426 2568
    
    E-mail zyrtar:
Apeli.Gjirokaster@gjykata.gov.al

E-mail alternative: gjykataapelitgjirokaster@yahoo.com

                                            _______________________________________________________________________________________