Titulli Publikuar më Veprime
Gjykata e Apelit Tirane shpreh falenderimet per kontributin e Ambasades se SHBA-se 24-02-2021
Gjykata e Apelit Tirane shpreh falenderimet per kontributin e Ambasades se SHBA-se, per pajisjen e Gjykates se Apelit Tirane me maska mbrojtese, doreza dhe dizifenfektues, per te garantuar sigurine e personelit dhe publikut, per te ndihmuar ne mbajtjen e sistemit gjyqesor te sigurt dhe funksional.