Titulli Publikuar më Veprime
VENDIM PËR CAKTIMININ E DATËS DHE ORËS SË GJYKIMIT NDAJ ANKUESIT ERVIS CANKA 21-09-2021
VENDIM PËR CAKTIMININ E DATËS DHE ORËS SË GJYKIMIT NDAJ ANKUESIT SAIMIR TAULLAU 21-09-2021
VENDIM PËR CAKTIMININ E DATËS DHE ORËS SË GJYKIMIT NDAJ SUBJEKTEVE MARIGLEN BECA DHE JONIDA BECA 14-09-2021
VENDIM PËR CAKTIMININ E DATËS DHE ORËS SË GJYKIMIT NDAJ ANKUESIT KLODJAN NIKOLLA 27-07-2021
VENDIM PËR CAKTIMININ E DATËS DHE ORËS SË GJYKIMIT NDAJ SUBJEKTEVE GENTIAN FUNIQI DHE LUSH MARTINI 12-07-2021
VENDIM PËR CAKTIMININ E DATËS DHE ORËS SË GJYKIMIT NDAJ ANKUESIT LEONARD KOKA 08-07-2021
VENDIM PËR CAKTIMININ E DATËS DHE ORËS SË GJYKIMIT NDAJ SUBJEKTIT EMILJAN HYSENAJ 02-07-2021
VENDIM PËR CAKTIMININ E DATËS DHE ORËS SË GJYKIMIT NDAJ SUBJEKTIT EMILJAN HYSENAJ
VENDIM PËR CAKTIMININ E DATËS DHE ORËS SË GJYKIMIT NDAJ SUBJEKTIT BESNIK IMERAJ 02-07-2021
VENDIM PËR CAKTIMININ E DATËS DHE ORËS SË GJYKIMIT NDAJ SUBJEKTIT BESNIK IMERAJ
VENDIM PËR CAKTIMININ E DATËS DHE ORËS SË GJYKIMIT NDAJ SUBJEKTIT REAL OSMANI 02-07-2021
VENDIM PËR CAKTIMININ E DATËS DHE ORËS SË GJYKIMIT NDAJ SUBJEKTIT REAL OSMANI
VENDIM PËR CAKTIMININ E DATËS DHE ORËS SË GJYKIMIT NDAJ SUBJEKTIT NIKOLLAQ SINA 28-06-2021
VENDIM PËR CAKTIMININ E DATËS DHE ORËS SË GJYKIMIT NDAJ SUBJEKTIT NIKOLLAQ SINA