Mirësevini në faqen zyrtare të Gjykatës së Apelit Korçë

Gjykata e Apelit Korce deshiron qe nepermjet kesaj faqeje t'iu ofroje qytetareve nje informacion te detajuar mbi funksionimin dhe aktivitetin e ketij institucioni, sepse ne si gjykate e shikojme llogaridhenien ndaj qytetarit obligimin kryesor ne performancen tone.

Kjo faqe synon qe ta afroje trupen gjyqesore dhe administraten gjyqesore me publikun duke ofruar transparence, profesionalizem dhe besueshmeri.

Perditesimi i vazhdueshem me informacion i faqes zyrtare te Gjykates se Apelit Korce eshte pjese e pandashme e procesit te rritjes se besimit te publikut ne sistemin gjyqesor.

Paanshmeria dhe transparenca totale ne vendimmarrjen e Gjykates se Apelit Korce mbeten qellimi kryesor i ketij institucioni dhe krijimi i kesaj faqeje zyrtare perfaqeson gjithashtu perpjekjet tona ne kete drejtim duke ofruar nje informacion sa me te dobishem, i cili do i vinte ne ndihme kujdo qe navigon ne kete faqe.

Që nga data 02 korrik 2012 të gjitha seancat regjistrohen në mënyrë digitale ne sistemin audio. Gjykata e Apelit Korçë është një ndër gjykatat e para të Shqipërisë qe e realizon me sukses këtë aplikim të rëndësishëm, i cili është mbështëtur plotësisht nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Mendojme se kjo faqe do te jete nje dritare mjaft e vlefshme per te gjithe opinionin publik te interesuar dhe ne rradhe te pare medias e cila sherben si nje ure lidhese e rendesishme ne percjelljen me shpejtesi te vendimeve gjyqesore dhe informacionit.  

 

Duke ju falenderuar per vemendjen! 


Links 


News 

Te reja 

Poll 

Si do ta vlerësonit këtë faqe?


Voto    Rezultatet

Photo 

Galeri Fotografike 
Photo Number 130

Shiko Foto te Tjera