Edit

Për një komunikim sa më të shpejtë si dhe me dëshirën e mirë për të qenë më pranë jush në gjithë problemet tuaja me gjyqësorin si dhe me Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Berat në veçanti na ofrohet kjo mundësi komunikimi.
Për çdo pakënaqësi, sugjerim apo vlerësim ju lutem na informoni sepse kjo na ndihmon në punën tonë dhe zgjidh shqetësimet tuaja.

Orari i shërbimit :  

Hënë - Premte 08.00 - 16.00 

Informacione kontakti :

Tel. : +355 999 99999

E-mail: gjykataberat@gjykata.gov.al

Adresa Postare :

Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat
Rruga: "Bulevardi kryesor i qytetit"
Berat, Shqipëri