Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim me shpallje per shtetasin Elton Capa 01-10-2020
Njoftim me shpallje per shtetasin Elton Capa
Njoftim me shpallje per shtetasen Elastina Gjoni 09-03-2020
Njoftim me shpallje per shtetasen Elastina Gjoni
Njoftim me shpallje publike per shtetasin Nikolin Kamberi 03-02-2020
Njoftim me shpallje publike per shtetasin Nikolin Kamberi
Shpallje njoftimi per shtetasin Albert Peca 28-01-2020
Shpallje njoftimi per shtetasin Albert Peca
Njoftim me shpallje publike per shtetasin Lulzim TORBA 23-01-2020
Njoftim me shpallje publike per shtetasin Lulzim TORBA
Shpallje publike per shtetasen Anna Fedrigotti 22-01-2020
Shpallje publike per shtetasen Anna Fedrigotti
Shpallje publike per shtetasit Noel Xhepa dhe Elvina Xhepa 21-01-2020
Shpallje publike per shtetasit Noel Xhepa dhe Elvina Xhepa
Shpallje publike per shtetasin Qamil Acka 16-01-2020
Shpallje publike per shtetasin Qamil Acka
Njoftim me shpallje per permbaruese gjyqesore privat "Besa" sh.p.k. 16-01-2020
Njoftim me shpallje per permbaruese gjyqesore privat "Besa" sh.p.k.
Njoftim me shpallje per permbaruese gjyqesore privat "Besa" sh.p.k. 16-01-2020
Shpallje per permbaruesen J.PROGA