MIRËSEVINI NË FAQEN ZYRTARE TË GJYKATËS SË RRETHIT GJYQËSOR LUSHNJE!

 

 

 

GJYKATA E RRETHIT GJYQËSOR LUSHNJË

 

Koordinatori për të Drejtën e Informimit:

 

Znj.Eralda Sako

Të dhënat e kontaktit:

 

E-mail: Eralda.Sako@gjykata.gov.al

"gjykata_lushnje@yahoo.com"

  

Tel/Fax: 0355 222573

 

 Adresa: Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lushnjë

Lagja "Çlirimi" Lushnjë

Orari: E hënë – E premte, ora 08.00-16.00.

 

 

 

 

Në linkun e mëposhtëm do të mund të njiheni me: "Planin Strategjik të Komunikimit për Sistemin Gjyqësor” dhe Rregulloren “Për komunikimin e Këshillit të Lartë Gjyqësor me median”.