Mirësevini në faqen zyrtare të Gjykatës Administrative Tiranë

 

 

Këshilli i Lartë Gjyqësor, në vijim të procesit të zbatimit të “Hartës së Re Gjyqësore”, informon në lidhje me funksionimin e Gjykatës së Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm, si dhe Zyrat e Shërbimit.

 

 

 

Në linkun e mëposhtëm do të mund të njiheni me: "Planin Strategjik të Komunikimit për Sistemin Gjyqësor” dhe Rregulloren “Për komunikimin e Këshillit të Lartë Gjyqësor me median”.

 

 

 

 

Orari i shërbimit :

 

E Hënë – E Pemte : Ora 08:00 - 16:00

08:00 -16:00                          Ankime, Kerkese Padi etj

08:00 -16:00                           Vertetime. terheqje Vendime

 

 

Kontakt\ e-mail : info.administrativetirane@gjykata.gov.al

Link: Media KLGJ : http://klgj.al/kontakt-media/

Link: Facebook KLGJ : https://www.facebook.com/KeshilliLarteGjyqesor/

 

Fature arketimi 1%

Shkarko Faturen 1%

 

Kopje te regjistrimit Audio

Shkarko Formularin Per

Kopje te regjistrimit Audio