• Koordinatori: Enida DEMIRAJ

 

  • E-mail: enida.demiraj@gjykata.gov.al

 

  • Tel: +355697230447

 

  • Orari: E Hënë - E Premte 08:00 – 16.00

 

Në linkun bashkëngjitur do të mund të njiheni me: "Planin Strategjik të Komunikimit për Sistemin Gjyqësor” dhe Rregulloren “Për komunikimin e Këshillit të Lartë Gjyqësor me median”.

http://klgj.al/kontakt-media/