Email: zmp@gjkr.gov.al 

           Dinora.Aleksi@gjykata.gov.al

Tel : 00355 42 228731 (nr. brendshëm 1120) ;
00355 42 231528
Cel : 00355694035280
Fax : 00355 42 231527

Adresa: Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar
Rruga "Jordan Misja" nr.1; 1016,
Tiranë

Orari: E Hënë - E Premte 08:00 - 16:00

 

 

https://www.gjp.gov.al/