Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim me shpallje per shtetasin K.KESHI 25.04.2023
Të dhëna statistikore mbi çështjet me objekt Dhunë në familje gjatë vitit 2022 07.03.2023
Të dhëna statistikore mbi çështjet me objekt Dhunë në familje gjatë vitit 2022 Gjykata Rrethit Gjyqësor Dibër
Njoftim me shpallje per shtetasin Elton Capa 01.10.2020
Njoftim me shpallje per shtetasin Elton Capa
Njoftim me shpallje per shtetasen Elastina Gjoni 09.03.2020
Njoftim me shpallje per shtetasen Elastina Gjoni
Njoftim me shpallje publike per shtetasin Nikolin Kamberi 03.02.2020
Njoftim me shpallje publike per shtetasin Nikolin Kamberi
Shpallje njoftimi per shtetasin Albert Peca 28.01.2020
Shpallje njoftimi per shtetasin Albert Peca
Njoftim me shpallje publike per shtetasin Lulzim TORBA 23.01.2020
Njoftim me shpallje publike per shtetasin Lulzim TORBA
Shpallje publike per shtetasen Anna Fedrigotti 22.01.2020
Shpallje publike per shtetasen Anna Fedrigotti
Shpallje publike per shtetasit Noel Xhepa dhe Elvina Xhepa 21.01.2020
Shpallje publike per shtetasit Noel Xhepa dhe Elvina Xhepa
Shpallje publike per shtetasin Qamil Acka 16.01.2020
Shpallje publike per shtetasin Qamil Acka