Titulli Publikuar më Veprime
Njoftime me Shpallje Publike per DENIS MOLLAJ 09.12.2022
Njoftime me Shpallje Publike per SEIT HAXHIAJ 09.12.2022
Njoftim me Shpallje Publike per Uljana Gremi 20.10.2022
Njoftim me Shpallje Publike per Shoqrine Treos Engineering Sh.p.k 20.10.2022
Njoftim me Shpallje Publike per Selvana Xhelaj 20.10.2022
Njoftim me Shpallje Publike per Leo Zykaj 20.10.2022
Njoftim me Shpallje Publike per Julian Isa Cenaj 20.10.2022
Njoftim me Shpallje Publike per Fjoralba Xhoxhaj dhe Henri Xhoxhaj 20.10.2022
Njoftim me Shpallje Publike per Arjon Resulaj 20.10.2022
Njoftim me Shpallje Publike per Ana Toska 20.10.2022