Titulli Publikuar më Veprime
Shpallje pozicione te lira, specialist i Mp dhe Median Lushnje 26.09.2023
Shpallje pozicione te lira, specialist i Mp dhe Median Lushnje
Shpallje per pozicione te lira, sekretare 2, Lushnje 26.09.2023
Shpallje per pozicione te lira, sekretare 2, Lushnje
Njoftim vend i lire pune zyra e sherbimit Lushnje nga Gjykata Fier 25.09.2023
Njoftim vend i lire pune zyra e sherbimit Lushnje nga Gjykata Fier
Njoftim vend i lire pune 2 sekretare gjyqesor Gjykata Fier 25.09.2023
Njoftim vend i lire pune 2 sekretare gjyqesor Gjykata Fier
Shpalle per njoftimin e fazes se testimit me shkrim per pozicionin Specialist IT te Gjykates Fier 07.09.2023
Shpalle per njoftimin e fazes se testimit me shkrim per pozicionin Specialist IT te Gjykates Fier
Mbyllje e procedures Specialist IT 07.09.2023
Mbyllje e procedures Specialist IT
Njoftim sekretare gjyqesore verifikimi paraprak 07.09.2023
Njoftim sekretare gjyqesore verifikimi paraprak
NJOFTIM PARAPRAK date 01.09.2023 04.09.2023
NJOFTIM PARAPRAK date 01.09.2023
Mbyllje Procedure e Levizjes Paralele Sekretare Gjyqesore 30.08.2023
Mbyllje Procedure e Levizjes Paralele Sekretare Gjyqesore
Mbyllje e procedures se levizjes paralele Specilist i Teknologjise se Informacionit 30.08.2023
Mbyllje e procedures se levizjes paralele Specilist i Teknologjise se Informacionit