Titulli Publikuar më Veprime
NJOFTIM LIDHUR ME GJYKIMET E GJYQTARES SUELA DASHI 17.04.2024
Njoftim 02.04.2024 02.04.2024
PËR CAKTIMIN E DITËS SË PREMTE DATË 15.03.2024 DITË PUSHIMI 14.03.2024
VENDIM Nr. 716, UDHËZUES STANDARD TË MARRËDHËNIEVE TË GJYKATAVE ME PUBLIKUN DHE MEDIAN 27.12.2023
NJOFTIM LIDHUR ME PROCEDURËN E HEDHJES SË SHORTIT 19.12.2023
NJOFTIM , DATË 22.11.2023 22.11.2023
NJOFTIM LIDHUR ME SEANCAT GJYQËSORE TË GJYQTARE ZNJ. MARJOLA BELULI 20.11.2023
NJOFTIM LIDHUR ME SEANCAT GJYQËSORE TË GJYQTARE ZNJ. MARJOLA BELULI 30.10.2023
Urdhër nr. 110, datë 24.10.2023 26.10.2023
URDHËR Nr. 110, Datë 24.10.2023 "PËR FUTJEN E PËRDORUESVE TË GJYKATËS SË SHKALLËS SË PARË TË JURIDIKSIONIT TË PËRGJITHSHËM GJIROKASTËR, NË SALLAT E GJYKIMIT"
NJOFTIM LIDHUR ME GJYKIM E ÇËSHTJEVE NË NGARKIM TË GJYQTAR ARBEN DOSTI 12.10.2023