Titulli Publikuar më Veprime
Urdhër nr.440 prot datë 12.05.2023 për sigurimin e sherbimit ne Gjykate dhe zyren e sherbimit Kurbin 12.05.2023
Urdhër nr.440 prot datë 12.05.2023 për sigurimin e sherbimit ne Gjykate dhe zyren e sherbimit Kurbin
Zyra e shërbimit në lidhje me Gjykatën e Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm 24.04.2023
Zyra e shërbimit në lidhje me Gjykatën e Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm
Publikim në lidhje me funksionimin e Gjykatës së Shkallës së Parë Juridiksionit të Përgjithshëm 24.04.2023
Publikim në lidhje me funksionimin e Gjykatës së Shkallës së Parë Juridiksionit të Përgjithshëm
Informim i publikut në lidhje me funksionimin e Gjykatës së Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm 14.01.2023
Informim i publikut në lidhje me funksionimin e Gjykatës së Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm
Njoftim me shpallje të datës 11.10.2022 për Gladiola Myzeqari, Gjergj Prenga 12.10.2022
Njoftim me shpallje të datës 11.10.2022 për Gladiola Myzeqari, Gjergj Prenga
Shpallje për gjyq e datës 06.10.2022 për Altin Miftari, Shoqëria Fratelli A.M Transport 10.10.2022
Shpallje për gjyq e datës 06.10.2022 për Altin Miftari, Shoqëria Fratelli A.M Transport
Shpallje për gjyq e datës 06.10.2022 për Mretjev Medja, Nikolla Lleshaj, Behar Ruçi etj 10.10.2022
Shpallje për gjyq e datës 06.10.2022 për Mretjev Medja, Nikolla Lleshaj, Behar Ruçi etj
Njoftim me shpallje publike të datës 06.10.2022 për Aishe Tërtyli, Pashk Prendi (Muça), etj 10.10.2022
Njoftim me shpallje publike të datës 06.10.2022 për Aishe Tërtyli, Pashk Prendi (Muça), etj
Njoftim me shpallje publike e datës 07.10.2022 për Henrik Osmani, Emri Shaqja, Gjevahir Xhihani etj 10.10.2022
Njoftim me shpallje publike e datës 07.10.2022 për Henrik Osmani, Emri Shaqja, Gjevahir Xhihani etj
Shpallje e Gjykates se Apelit Shkoder e datës 03.10.2022 për Gjelina Ivanaj (Vata) 07.10.2022
Shpallje e Gjykates se Apelit Shkoder e datës 03.10.2022 për Gjelina Ivanaj (Vata)