MIRËSEVINI NË FAQEN ZYRTARE TË GJYKATËS SË RRETHIT GJYQËSOR LUSHNJE!

 

 

 

GJYKATA E RRETHIT GJYQËSOR LUSHNJË

 

Koordinatori për të Drejtën e Informimit:

 

Znj.Eralda Sako

Të dhënat e kontaktit:

 

E-mail: Eralda.Sako@gjykata.gov.al

"gjykata_lushnje@yahoo.com"

  

Tel/Fax: 0355 222573

 

 Adresa: Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lushnjë

Lagja "Çlirimi" Lushnjë

Orari: E hënë – E premte, ora 08.00-16.00.

 

 

Këshilli i Lartë Gjyqësor, në vijim të procesit të zbatimit të “Hartës së Re Gjyqësore”, informon në lidhje me funksionimin e Gjykatës së Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm, si dhe Zyrat e Shërbimit.

 

https://klgj.al/harta-e-re-gjyqesore/ 

 

 

Në linkun e mëposhtëm do të mund të njiheni me: "Planin Strategjik të Komunikimit për Sistemin Gjyqësor” dhe Rregulloren “Për komunikimin e Këshillit të Lartë Gjyqësor me median”.

 

 

 

 

 Ne linkun e mëposhtëm do të njiheni me takimin e zhvilluara nga Këshilli i Lartë Gjyqësor, në bashkëpunim me Gjyqtarët për Mediat dhe Nëpunësit Civilë Gjyqësorë për Marrëdhëniet me Publikun dhe Median në gjykata, në datat 21 Prill dhe 6 Maj :