Për një komunikim sa më të shpejtë si dhe me dëshirën e mirë për të qënë më pranë jush në gjithë problemet tuaja me gjyqësorin si dhe me Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lushnje në veçanti, ju  ofrohet kjo mundësi komunikimi.

Për çdo pakënaqësi, sugjerim apo vlerësim ju lutem na informoni sepse kjo na ndihmon në punën tonë dhe zgjidh shqetësimet tuaja.

Orari i shërbimit :  

E HËNË – E PREMTE   ORA  08.00 - 16.00

 

Veprimet në kryesekretari:

E HËNË – E PREMTE   ORA  11:00 – 14:00

TEL/FAX: 035 222573
e_mail: gjykata_lushnje@yahoo.com

 

Adresa Postare:

Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lushnje

Lagja: “ ÇLIRIMI”

Rruga: “ Qemal Stafa”

Lushnje