Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim per palet Odisea Barjaba, Kristofor Barjaba etj 29.09.2023
Njoftim per palet Odisea Barjaba,Kristofor Barjaba,Lefter Barjaba, Marjeta Barjaba, Jorgo Barjaba, dhe Violeta Barjaba
Njoftim per palen Alqi Lluci 29.09.2023
Njoftim per palen Agim Balla 28.09.2023
Njoftim per palen Blerim Rusi 28.09.2023
Njoftim per palen Kristo Nikolla 28.09.2023
Njoftim per palen "Meteor shpk" 28.09.2023
Njoftim per palen Maria Papgjika 27.09.2023
Njoftim per palen Thodhori Qurku 26.09.2023
Njoftim per palen Alma Pejvani 22.09.2023
Njoftim per palen Andrea Babi 22.09.2023