Titulli Publikuar më Veprime
Njoftim per perfundimin e levizjes paralele Gjykata Berat 21.09.2023
Njoftim per perfundimin e levizjes paralele Gjykata Berat
Fletpalosje Zyrat e Sherbimit. Ndihma Juridike falas. Sherbimet qe Ofrohen Per Qytetaret 20.09.2023
Fletpalosje Zyrat e Sherbimit. Ndihma Juridike falas. Sherbimet qe Ofrohen Per Qytetaret
REKRUTIM SEKRETARE 2023 07.09.2023
REKRUTIM SEKRETARE 2023
REKRUTIM-Specialist protokolli 2023 07.09.2023
REKRUTIM-Specialist protokolli 2023
shpallje pozicione te lira specialist i Mp dhe Median 07.09.2023
shpallje pozicione te lira specialist i Mp dhe Median
shpallje pozicione te lira specialist B.F 07.09.2023
shpallje pozicione te lira specialist B.F
Urdher i Brendshem nr. 99 date 26.07.2023 Pezullimi i hedhejs se Shortit 28.07.2023
Urdher i Brendshem nr. 99 date 26.07.2023 Pezullimi i hedhejs se Shortit per per shkak te lejes vjetore
Zyra Permbarimore Ardael-Shpalljen e njoftimit per caktimin e vleres se sekuestruar 20.06.2023
Zyra Permbarimore Ardael-Shpalljen e njoftimit per caktimin e vleres se sekuestruar
Shpallje per shtetasin Ali Qekaçi 20.06.2023
Shpallje per shtetasin Ali Qekaçi
Shpallje per shtetasin Izmir Dervishi 20.06.2023
Shpallje per shtetasin Izmir Dervishi